CEREMONIA E BLUZAVE TË BARDHA, VITI AKADEMIK 2023-2024

Të dashur studentë të vitit të parë, në të tre programet e studimit të Fakultetit të...

Read more...
HARTA E AMBJENTEVE MËSIMORE

Për studentët e vitit të parë, viti akademik 2023-2024, bashkëngjitur janë disa nga sallat e...

Read more...
ORARI MESIMOR, SEMESTRI I PARE, VITI AKADEMIK 2023-2024
PUBLIKOHET NDARJA NË GRUPE, VITI AKADEMIK 2023-2024
Aplikime Master, viti akademik 2023-2024

Njoftohen...

Read more...
Kongresi i katërt SEEEDCM

Shoqata Shqipetare e Mjekësisë së Urgjencës organizon kongresin e katërt SEEEDCM që do te...

Read more...
KERKIMI SHKENCOR

Për stafin...

Read more...
"Thirrje për Aplikim për Projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (Piksh) për Vitin 2023" te publikuar nga AKKSHI
Sesion Informues- Dita botërore e Hemofilisë

Ju ftojme të merrni pjesë në sesionin informues për studentët në kuadër të ditës botërore të...

Read more...
Klase e hapur: “Zhvillimet në farmaceutike”

Read more...

Trajnimi: “Ekzaminimi Neurologjik dhe Dhimbja e Shpinës"
Njoftim për studentët- BURSA dhe PERJASHTIMI NGA TARIFA E SHKOLLIMIT

Bazuar ne Ligjin 80/2012, date...

Read more...

Me te fundit

PUBLIKOHET UDHEZIMI I REKTORIT TE UMT NR…

UDHEZIMI I REKTORIT UMT NR 4 DATE 02.07.2024, PER PERSONELIN AKADEMIK ME KOHE TE PJESSHME

Read more

PUBLIKOHET LISTA PËRFUNDIMTARE E KANDIDA…

PUBLIKOHET LISTA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE TË RENDITUR SIPAS NOTËS MESATARE TË PONDERUAR NË REND ZBRITËS PËR PROGAMIN E SPECIALIZIMIT AFATGJATË NË "MJEKËSI FAMILJE", PËR VITIN AKADEMIK 2023-2024   NJOFTIM: AFATI I RREGJISTRIMIT...

Read more
Dekani-i-Fakultetit-te-Mjekesise-Xheladin-Dracini

Mire se erdhet tek Faqja e Fakultetit te Mjekesise

Dëshiroj, në rradhë të parë, të shpreh falenderimin dhe mirënjohjen më të sinqertë për të gjithë pedagogët, specializantët dhe studentët që më dhanë besimin e tyre për drejtimin e Fakultetit të Mjekësisë katër vitet në vijim.  Read More ...

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit