"Te perveshim menget" Dite informimi mbi vaksinat anti-COVID-19

Fakulteti i Mjekesise, UMT ne bashkepunim me Organizaten Boterore te Shendetesise organizon Forumin e Hapur me Studentet me titull:
"Te perveshim menget"
Dite informimi mbi vaksinat anti-COVID-19
Date 11 Tetor 2021
Ora 11:00
Salla "William A. Johnson"
Auditori "Galileo Galilei"
Nen kujdesin e:
Prof. Dr. Arben Gjata
Prof. Dr. Xheladin Draçini
Dr. Gerald Rockenschaub
Diskutimi i hapur me:
Prof. Dr. Arjan Harxhi
Dr. Shk. Gjergji Koja
Dr. Shk. Ilir Alimehmeti
Ju mirepresim ne aktivitet!

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit