NJOFTIM- SPECIALIZIME AFATGJATA NE MJEKESI 2020-2021

Ju njoftojme se te henen date 19.04.2021 ora 9.00 fillon procesi i perzgjedhjes se degeve sipas kuotave te miratuara per procesin e specializimeve afatgjata ne mjekesi per vitin akademik 2020-2021.

Orari:

ora 09.00 grupi 1 (1-100)

ora 10.30 grupi 2 (101-236) + lista e kandidateve per transferim në programet e specializimeve

Numrat rendor i gjeni ne listen e publikuar : Lista perfundimtare përmbledhëse e meritës me rezultatet kumulative të testimit të informatizuar dhe të notës mesatare e kandidatëve të specializimeve afatgjata në mjekësi dhe lista perfundimtare e kandidatëve për transferim në programet e specializimeve

Te gjithe kandidatet duhet te paraqiten sipas orareve te percaktuara ne oborrin mbrapa godines kryesore te Fakultetit te Mjekesise. Duhet te jeni te pajisur me maske, karte ID, si dhe jeni te lutur te respektoni te gjitha masat e ndermara ndaj Covid-19. 

Ju urojme suksese!

 

 

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit