"Prematuret: keta heronj te vegjel qe mundin vdekjen"

17 Nentori eshte Dita Nderkombetare e Foshnjave te Lindura Para Kohe dhe ne kete kontekst, Fakulteti i Mjekesise organizon aktivitetin me titull:

"Prematuret: keta heronj te vegjel qe mundin vdekjen"

Date 17 nentor 2020, ora 12:00.

Per te qene pjesemarres ne aktivitet, plotesoni kete formular ne linkun:
http://bit.do/prematuret

Aktiviteti eshte akredituar nga QZHP-QKEV me 3 kredite.
Pjesemarrja eshte pa pagese.

Te dhenat tuaja do te menaxhohen ne baze te ligjit ne fuqi dhe vetem per raportimin e krediteve ne QKEV.
Per te pranuar perdorimin e te dhenave tuaja per raportimin ne QKEV, ju lutem klikoni "PRANOJ" ne pyetjen e fundit.
Nese klikoni "Nuk pranoj" mund te merrni pjese dhe jeni te mirepritur ne aktivitet, por nuk do te figuroni ne listen e pjesemarresve ne QKEV.

Ju mirepresim!

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit