NJOFTIM 30.03.2022

NJOFTOHEN TE GJITHE KANDIDATET PER SPECIALIZIM AFATGJATE NE MJEKESI, NESER DATE 31.03.2022 DO TE ZHVILLOHET PERZGJEDHJA E DEGEVE TE SPECIALIZIMEVE NE OREN 09.00 TEK GODINA KRYESORE E FAKULTETIT TE MJEKESISE, PERKATESISHT NE SALLEN BLU. 

KANDIDATET DUHET TE PARAQITEN NE OREN 08.30 ME DOKUMENT IDENTIFIKIMI (PASAPORTE OSE KARTE ID) DHE TE RESPEKTOJNE TE GJITHA MASAT E MARRA NDAJ COVID-19 (MASKE, DISTANCE FIZIKE, ETJ)

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit