CEREMONIA E BLUZAVE TE BARDHA 16.11.2021
ORARI MËSIMOR, VITI AKADEMIK 2021-2022, SEMESTRI I
ORARI MËSIMOR, VITI AKADEMIK 2021-2022, SEMESTRI I
Publikohet renditja perfundimtare per kuotat nga trojet, viti akademik 2021-2022!
WEBINAR ME TEMË "PREZANTIMI I LIGJIT TË RI PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE I PËRAFRUAR ME EU ACQUIS" ORGANIZUAR NGA ZYRA E KOMISIONERIT PËR TË DREJTËN E INFORMIMIT DHE MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizon...

Read more...
NDARJA E SALLAVE TË PROVIMEVE TË VJSHTËS VITI AKADEMIK 2020-2021
Renditja e aplikantëve sipas programeve të Fakultetit të Mjekësisë, Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, raundi I-rë, viti akademik 2021-2022

Në listat e mëposhtme gjeni renditjen e kandidatëve që kanë aplikuar në programet e studimit...

Read more...
STIGMA NË SHËNDETIN MENDOR
STUDENTET EKSELENTE 2020-2021
Procesi i aplikimeve ne programet e ciklit te trete te studimeve, specializime afatgjata 2020-2021
Publikohen datat e provimeve sezoni i dimrit viti akademik 2020-2021

NJOFTIM

Read more...
Manuale - Platforma per mesimin online
Pershendetja e Dekanit, Prof. Xheladin Draçini me rastin e fillimit te vitit akademik 2020-2021
Organizimi i zgjedhjeve për Autoritetet dhe Organet Drejtuese në UMT

Me te fundit

Vendim nr.3 date 19.01.2022 "Mbi fi…

Vendim nr.3 date 19.01.2022 "Mbi fillimin e procesit te perzjgedhjes se anetareve te komisionit te perhershem per promovimin e personelit akademik"

Read more

Vendimi nr 67 date 06.12.2021 i Bordit t…

Vendimi nr 67 date 06.12.2021 i Bordit te Administrimit

Read more
Dekani-i-Fakultetit-te-Mjekesise-Xheladin-Dracini

Mire se erdhet tek Faqja e Fakultetit te Mjekesise

Dëshiroj, në rradhë të parë, të shpreh falenderimin dhe mirënjohjen më të sinqertë për të gjithë pedagogët, specializantët dhe studentët që më dhanë besimin e tyre për drejtimin e Fakultetit të Mjekësisë katër vitet në vijim.  Read More ...

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit