"Shendeti ne Moshen e Trete: Parandalimi dhe Kujdesi"

Fakulteti i Mjekesise, Tirane ne kuader te programit te edukimit mjekesor ne vazhdim organizon konferencen me titull:

"Shendeti ne Moshen e Trete: Parandalimi dhe Kujdesi"
02 Nentor 2018
ora 08:30 - 17:00
Hotel Tirana International, Salla Balsha

Konferenca do te trajtoje qasjen ndaj shendetit te moshes se trete e pare nga kendveshtrimi i specialisteve te ndryshem duke perfshire ketu mjeket kardiologe, reumatologe, neurologe, psikiater, pneumologe, gastrohepatologe, gjinekologe, otorinolaringologe por edhe specialistet e shendetit publik.

Lektore:

Prof. Dr. Silvana Bala
Prof. Dr. Ariel Çomo
Prof. Dr. Jera Kruja
Prof. Dr. Edmond Zaimi
Prof. Dr. Teuta Backa
Prof. Assoc. Albana Fico
Prof. Assoc. Eliona Demaliaj
Prof. Assoc. Arben Rrugia
Dr. Shk. Daniela Teferiçi
Dr. Evelina Cenalia
Dr. Edlira Elezaj
Dr. Enkelejda Elbasani

Konferenca eshte ne proces akreditimi ne QKEV (3 kredite) bazuar ne VKM nr. 417 date 4.7.2018.

Jane te ftuar te gjithe profesionistet e shendetit.

Regjistrimi eshte pa pagese.

DEKANATI

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit