Biblioteka e Fakultetit te Mjekesise

Biblioteka e Fakultetit te Mjekesise

BIBLOTEKA FM

Bibloteka e Fakultetit te Mjekesise ndodhet ne godinen kryesore dhe eshte e hapur nga ora 8.00-16.00 , ne sherbim te studenteve te Fakultetit te Mjekesise. Ndryshe quhet "e-library" per faktin se ne te pervec studimit te pergjithshem ka literatura online qe  mund te shkarkohen ne kompjuterat e biblotekes. Gjithashtu Fakulteti i Mjekesise u ofron studenteve mundesine per te aksesuar ne kerkime shkencore si "HINARI" dhe "UP-TO-DATE" . 

Pamje nga Bibloteka ju ofrohen ne linkun :   BIBLOTEKA FM 

Lexim te kendshem!