NJOFTIM- SPECIALIZIME AFATGJATA NE MJEKESI 2020-2021

Ju njoftojme se te henen date 19.04.2021 ora 9.00 fillon procesi i perzgjedhjes se degeve sipas kuotave te miratuara per procesin e specializimeve afatgjata ne mjekesi per vitin akademik 2020-2021.

Orari:

ora 09.00 grupi 1 (1-100)

ora 10.30 grupi 2 (101-236) + lista e kandidateve per transferim në programet e specializimeve

Numrat rendor i gjeni ne listen e publikuar : Lista perfundimtare përmbledhëse e meritës me rezultatet kumulative të testimit të informatizuar dhe të notës mesatare e kandidatëve të specializimeve afatgjata në mjekësi dhe lista perfundimtare e kandidatëve për transferim në programet e specializimeve

Te gjithe kandidatet duhet te paraqiten sipas orareve te percaktuara ne oborrin mbrapa godines kryesore te Fakultetit te Mjekesise. Duhet te jeni te pajisur me maske, karte ID, si dhe jeni te lutur te respektoni te gjitha masat e ndermara ndaj Covid-19. 

Ju urojme suksese!