Lista perfundimtare përmbledhëse e meritës me rezultatet kumulative të testimit të informatizuar dhe të notës mesatare e kandidatëve të specializimeve afatgjata në mjekësi dhe lista perfundimtare e kandidatëve për transferim në programet e specializimeve

Lista perfundimtare  përmbledhëse e meritës me rezultatet kumulative të testimit të informatizuar dhe të notës mesatare e kandidatëve të specializimeve afatgjata në mjekësi dhe lista perfundimtare e kandidatëve për transferim në programet e specializimeve afatgjata në mjekësi për vitin akademik 2020-2021.