Datat e provimeve sezoni i mbartur 2020-2021

Mjekesi e Pergjithshme dhe Farmaci

NDARJA E SALLAVE TE PROVIMIT PER SEZONIN E MBARTUR

NDARJA E SALLAVE DATE 23.04.2021

NDARJA E SALLAVE DATE 26.04.2021