Edukimi ne Vazhdim

Edukimi ne Vazhdim, Informacion i pergjithshem

Qe prej muajit maj 2010 ne Fakultetin e Mjekesise eshte ngritur nje njesi per Edukim ne Vazhdim me mbeshtetjen e projektit “Sistem per Zhvillim Profesional” te Agjencise Zviceriane per Zhvillim dhe Bashkepunim. Per me teper informacion mbi qellimet e objektivat e kesaj njesie kliko ne Qellimi dhe Objektivat.