Njoftim-Financa 29/3/2019

Studentet e poshte permendur te dorezojne sa me pare tek zyra e informacionit numrat e llogarive bankare  si dhe fotokopjen e ID qe te vazhdohet me pergatitjen e listepageses se bursave nga viti 2-6.

Dega Mjekesi e Pergjithshme:

1. Kristela Kola

2. Nesla Kurmenaj

3. Ardit Dyrmishi

4. Ariana Husiq

5. Matteo Kristo

6. Ardit Cani

7. Henry Beqiri

8. Stela Dodaj

Dega Farmaci:

9. Eriola Prenga

10.Kristela Shehu

 

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit