Kalendari per Regjistrimet per Specializim Afatgjate 2018

 

Ju bejme me dije se Regjitrimet e fituesve te Specializimeve Afatgjate ne mjekesi per vitin akademik 2017-2018 do te kryhen sipas kalendarit te meposhtem. 

 

Fituesit te ciloet nuk arrijne diten e percaktuar te regjistrohen per arsye te moslidhjes se kontrates do te regjistrohen ne ditet ne vazhdim deri ne daten 10 Maj 2018.

 

Date  02.05.2018

1.Alergologji – Imunologji

2.Anatomi Patologjike

3.Anestezi – Reanimacion

4.Diagnoza me Imazhe

5.Endokrinologji

 

Date 03.05.2018

1.Gastrohepatologji

2.Hematologji

3.Kardiologji

4.Kirurgji  e  Pergjitheshme

5.Kirurgji Plastike Rikonstruktohet dhe Estetike

 

Date 04.05.2018

1.Laborator Klinik-Biokimik

2.Mikrobiologji

3.Mjek Familje

4.Mjekesi Interne

 

Date 07.05.2018

1.Mjekesi transfuzive

2.Mjekesi Urgjence

3.Nefrologji

4.Neurologji 

5.Obsetrike-Gjinekologji

 

Date 08.05.2018

1.Okulistike

2.Onkologji

3.Otorinolaringologji

4.Ortopedi

5.Pediatri

 

Date 09.05.2018

1.Pneumologji

2.Psikiatri

3.Psikiatri e femijeve dhe adoleshenteve

4.Reumatologji

 

Date 10.05.2018

1.Reumatologji

2.Semundje Infektive

3.Shendet Publik

 

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit