Njoftim date 21/02/2018

Studentet qe kane aplikuar per anetare te KIZIS ne listen e meposhtme njoftohen qe neser date 22/02/2018 ne oren 9.00 tek Salla e Mbledhjeve ne godinen kryesore te Fakultetit te Mjekesise hidhet shorti per 1 anetar per KIZS pas terheqjes se njerit prej kandidateve fitues ne fazen e pare.

DEKANATI

Lista e aplikanteve :
1. Estela Nazarko
2. Stela Dodaj
3. Hysni Bendo
4. Anisa Becoku
5. Klea Xhelilaj
6. Arjan Ciko
7. Eliesa Bekteshi
8. Arber Tafaj
9. Anja Kupi
10. Klea Beqiraj
11. Piter Allkanjari
12. Malbor Duka
13. Amarildo Blloshmi
14. Emanuel Rrengo
15. Kristi Reveli
16. Ilda Zylalaj
17. Vilma Capollari
18. Eriad Peka
19. Ina Omuri
20. Redisa Nezaj
21. Roberta Prela
22. Anxhelo Sino
23. Alket Bega
24. Orion Jucja
25. Arjeta Demushi
26. Eni Gjoka
27. Emiljano Shqefni

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit