TRANSFERIME 2017-2018

Dokumentacioni per transferim studimesh ne Fakultetin e Mjekesise, UMT.

Lista e aplikanteve per transferim studimesh ne Fakultetin e Mjekesise 2017-2018

Kriteret e aplikimit dhe rënditjes së aplikantëve për transferim studimesh për vitin akademik 2017-2018