Kongresi Mjekësor mbi ‘‘Fitnesin dhe Nutricionin’’

Kongresi Mjekësor mbi ‘‘Fitnesin dhe Nutricionin’’

Urimet me te perzemerta per perfundimin me sukses te punimeve te Kongresit Mjekesor te Fitnesit dhe Nutricionit dhe nje falenderim te vecante per profesoret qe nderuan me pranine e tyre eventin. Po per studentet tane te mrekullueshem? - "nje fotografi flet me shume se njemije fjale" -   respekt, vleresim dhe admirim per punen, pasionin dhe perkushtimin e tyre sot e cdo dite!

 

                              

                             

 

 

 

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit