Leksione mbi Hemovigjilencën

Read more...

Konferenca mbi Qelizat Staminale dhe Perdorimi i tyre ne Praktiken Mjekesore

Read more...

Leksione mbi Mjekesine e Urgjences

Read more...

'Muza e kujteses' - Refleksione dhe kujtime me rastin e 65 - vjetorit te Fakultetit te Mjekesise
Java Europiane e ndergjegjesimit mbi perdorimin e antibiotikeve
Leksion i Hapur ne Historine e Mjekesise

Read more...

Konferenca e Tretë e Nutricionit

Read more...

Inagurimi i Salles William A. Johnson

Ju njoftojmë...

Read more...
Ceremonia e Bluzave te Bardha

Nje...

Read more...
STUDENT PER NJE DITE

Aktiviteti "Student për një ditë" u zhvillua ditën e hënë, datë...

Read more...

Me te fundit

Vendim Nr. 19 date 21/12/2017 per menyre…

Vendim Nr. 19 date 21/12/2017 per menyren e pageses se tarifes se shkollimit te specializanteve ne Fakultetin e Mjekesise.  Publikuar 15/01/2018

Read more
Dekani i Fakultetit te Mjekesise.Z.Dracini

Mire se erdhet tek Faqja e Fakultetit te Mjekesise

Dëshiroj, në rradhë të parë, të shpreh falenderimin dhe mirënjohjen më të sinqertë për të gjithë pedagogët, specializantët dhe studentët që më dhanë besimin e tyre për drejtimin e Fakultetit të Mjekësisë katër vitet në vijim.  Read More ...

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit